Sorel
Tipar pe Canvas
ROM

CANVAS PRINT

Ce este o imprimare pe panza/canvas? Tot ce trebuie să știți

Tiparul pe canvas se remarca prin abilitatea de a capta atentia oricarei persoane. Tot ce trebuie sa faci e sa ne trimiti o fotografie, iar noi o vom transforma intr-un tablou tiparit pe canvas de cea mai buna calitate, intins pe cadru de lemn, prevazut cu agatatoare, gata pentru a fi montat pe perete. Avand in vedere acest lucru, puteti sa includeti fotografii cu familia, din excursii si vacante, sau alte evenimente importante pe care doriti sa le pastrati vii in inimile dumneavoastra. Tablourile imprimate pe canvas prezinta toate “ingredientele” cu care poti aduce stralucire peretilor casei tale.
Avantajul cel mai mare pe care il aveti atunci cand vine vorba de produsele noastre este faptul ca toate sunt tiparite la cea mai buna calitate pe materiale canvas premium. Va garantam ca produsele realizate de catre noi sunt 100% bumbac sau canvas din polyester care este unul dintre cele mai rezistente materiale pe care le veti intalni. Acest lucru se datoreaza tehnologiei de ultima generatie pe care o folosim in tipar. De asemenea, folosim doar cerneala originala HP, Canon si Vutek pentru a ne asigura de faptul ca clientii nostri primesc un produs de foarte buna calitate si extreme de rezistent. protectie UV. Cerneala HP Latex si Canon este non-toxica, ecologica si nu are miros.

Canvas intins pe rama dreptunghiulara

Faceti click si glisati butonul verde pentru a compara cele 2 imagini:

Daca la apasarea butonului verde nu aveti niciun raspuns, va rugam apasati - CTRL+R

Canvas intins pe rama/cadru

Canvas intins pe rama dreptunghiulara

Decoreaza peretii casei tale cu tablouri realizate pe baza fotografiilor tale, pentru a-ti reaminti in permanenta de momentele frumoase din viata ta. Canvas intins pe cadru de lemn de foarte buna calitate Tablourile ajung la tine direct pregatite pentru a fi montate pe perete Ai libertatea de a alege orice dimensiune iti doresti, iar astfel iti decorezi spatiul conform ideilor tale.

Avantajul cel mai mare pe care il aveti atunci cand vine vorba de produsele noastre este faptul ca toate sunt tiparite la cea mai buna calitate pe materiale canvas premium. Va garantam ca materialele folosite de noi in realizarea tablourilor sunt extreme de rezistente. Poti alege Canvas 100% natural - bumbac sau Canvas din poliester.

Canvas intins pe cadru in forma hexagonala

Poti alege un tablou canvas tiparit digital si intins pe cadru de lemn – in forma hexagonala.

Tablourile canvas in forma hexagonala vor ajunge la tine complet pregatite, urmand ca tu doar sa le montezi pe perete. Ai libertatea de a alege orice dimensiune iti doresti, iar astfel iti decorezi spatiul conform ideilor tale.

Poti alege Canvas 100% natural - bumbac sau Canvas din poliester .

Canvas tiparit digital la rola

Faceti click si glisati butonul verde pentru a compara cele 2 imagini:

Daca la apasarea butonului verde nu aveti niciun raspuns, va rugam apasati - CTRL+R

Canvas tiparit digital la rola

Canvas tiparit digital la rola

Iti putem oferi si canvas tiparit digital la rola, de cea mai buna calitate Materialele noastre sunt rezistente UV si la apa, tocmai pentru a putea beneficia de o rezistenta indelungata. Tiparul se realizeaza pe un tip de canvas ce poate contine 100% bumbac, sau poate fi din polyester – acesta avand un finisaj satinat. Canvasul tiparit la rola reprezinta alegerea perfecta pentru tine, atat in ceea ce priveste calitatea ridicata a tiparului, cat si modalitatea de livrare direct catre tine. Apoi.. depinde doar de tine cum vrei sa il utilizezi;

Aceste produse pot fi utilizate oriunde ai nevoie – sufragerie, bucatarie, spatii de birouri, sau oriunde altundeva! Acest lucru se datoreaza tehnologiei noastre de ultima generatie de tipar.

Livrarea se va face in tuburi de plastic, ce vor contine materialul tiparit la rola.
Poti alege Canvas 100% natural - bumbac sau Canvas din poliester.

Utilaje noastre de tipar pentru CANVAS

Vutek GS2000

Sorel

☛ Latime maxima: 200 cm
☛ Lungime maxima: nelimitat
☛ Calitate maxima: 1000 dpi
☛ Numar Culori: 9

HP Latex 335

Sorel

☛ Latime Maxima: 160 cm
☛ Lungime Maxima: unlimited
☛ Calitate Maxima: 1200 dpi
☛ Numar Colori: 6

Cannon IPF8400

Sorel

☛ Latime Maxima: 110 cm
☛ Lungime Maxima: unlimited
☛ Calitate Maxima: 2400 dpi
☛ Numar Colori: 6

Tipuri de canvas disponibil

Canvas din Bumbac
Partea tiparita: Alb
Partea din spate: Maro

Canvas din Poliester
Partea tiparita: Alb
Partea din spate: Alb

Sorel