Sorel
Despre Noi
ROM

Contacteaza-ne

Adresa: 44 Triajului Str.(fosta Dorobanților 106), Sibiu 550231, Romania

Fon: (+40) 723 373 380

E-mail: sorelsibiu@gmail.com / info@tabloul.ro

SC SOREL SRL - Din 1991

SC Sorel SRL, are ca obiect principal de activitate alte activitatii de tipărire.

Înfiinţată ca firmă în anul 1991, cu capital integral românesc, bazată însă pe cunoştinţele şi experienţa noastră în acest domeniu, oferta noastră cuprinde produse pentru toate cerinţele pieţii din domeniu.
În anul 1997 ne-am dezvoltat şi mai mult, activitatea firmei orientându-se şi spre reclamă - publicitate. De atunci executăm diferite reclame, panouri publicitare, bannere, casete şi firme luminoase, litere volumetrice, inscripţionări auto, tipar digital, pliante, carţi de vizită, etc...
Datorită creşterii numărului de clienţi şi de lucrări am fost nevoiţi ca în anul 2002 sa incepem construirea unui nou spatiu de productie. Acesta este situat în localitatea Cristian - str XIII nr.9 şi cuprinde o hală de producţie şi spaţii administrative în suprafaţă totală de peste 400 metri pătraţi.

Din anul 2007 ne-am continuat activitatea într-un nou spaţiu de producţie situat în Sibiu, 44 Triajului Str.(fosta Dorobanților 106), compus din 2 hale în suprafaţă totală de 800 mp. şi 2000 mp teren.

În acest moment societatea îşi desfaşoară activitatea în trei locaţii distincte:
- sediu - departament creaţie grafică - atelier producţie - 44 Triajului Str.(fosta Dorobanților 106), Sibiu 550231, Romania, într-un spaţiu de 800 mp.
- atelier producţie ştampile şi desfacere - situat în Sibiu, str Al.I Cuza 27.
- spaţiu depozitare - atelier finisare situat în Cristian str XIII nr 9 600 mp.

Aici executăm:
Servicii tipar digital max A3;
Legătorie mică;
Servicii tipar digital de mari dimensiuni;
Servicii tipar digital pe materiale rigide;
Gravură laser;
Gravură mecanică;
Sisteme de expunere;
Servicii tehnoredactare.

Atelier tipar digital de mci dimensiuni:
Imprimantă laser color Konica Minolta C7000;
Imprimantă laser alb/negru Konica Minolta 1050;
Imprimante laser color Konica Minolta 250P;
Ghilotine hârtie;
Trimere hârtie;
Maşina de biguit;
Maşini de legat cu inele de metal sau plastic;
Maşini de preforat, etc.

În dotarea atelierului de tipărituri de mari dimensiuni dispunem de:
Imprimată UV;
HP Scitex XP;
Imprimantă real solvent HP Scitex XL 1500;
Imprimantă UV Vutek GS2000;
Imprimantă solvent HP 9000S;
Capsatoare automate;
Maşini de lipit cu curenţi de înaltă frecvenţă CIF tip Forsstrom TX400.

Atelierul de gravură este dotat cu:
Maşină de gravat laser UniversaLaser 60W;
Maşină de frezat mecanica 100x100 cm;
Maşină de frezat mecanica 300x200 cm.

Debitarea plăcilor de PVC, plexiglass, sticlă, alucobond, materiale din rolă, etc se realizează pe:
Keencut Excalibur;
Keencut Orizontal 350 cm;
Trimmere.

Prin furnizorii noştri oferim toata gama de produse de expunere indoor şi outdoor.

Atelierul de firme şi reclame este dotat cu toate sculele specifice pentru prelucrarea maselor plastice, metalului şi lemnului: aparate sudură, polizoare, maşini de debitat, scule electrice de mână.

Capacitatea societăţii de a se adapta cu rapiditate cerinţelor în continuă schimbare ale clienţilor şi în general, ale pieţei de specialitate, a dat posibilitatea execuţiei de modele unicat, adaptate fiecărui client în parte.

Produse de calitate, realizate pe materiale practice şi de calitate, având o nouă filozofie în design, calitate, preţuri şi servicii.

Colectivul firmei noastre este alcătuit dintr-o echipă de oameni tineri, deschişi permanent spre nou, capabili să se adapteze şi să se implice mereu pentru satisfacerea pretenţiilor oricărui client.

Acest lucru a facut posibilă stabilirea unor relaţii şi legături de afaceri de lungă durată cu firme de renume de pe piaţa sibiană şi nu numai.

Strategia de dezvoltare pe termen lung ne obligă să avem stocuri permanente, un personal de înaltă calificare şi o distribuţie promptă către toţi clienţii noştri.

Din aceste motive am încercat să ţinem pasul cu ultimele tehnologii apărute în domeniu, fapt care se reflectă în dotarea cu utilaje şi în calitatea produselor şi serviciilor oferite.

În procesul nostru de producţie am implementat un sistem de management al culorilor care ne permite satisfacerea celor mai exigente pretenţii.

Dotarea şi experienţa acumulată ne permite realizarea unor tipărituri de mari dimensiuni de cea mai bună calitate în perioade foarte scurte de timp.

Sorel poate deveni şi partenerul dumneavoastră, sincer şi devotat, motivat de încredere, seriozitate şi dornic de colaborare. Alte detalii despre activitatile noastre gasiti si la:

www.sorel-design.ro
www.invitatia.ro
www.tabloul.ro
www.bigprints.ro
www.bigprints.eu

VUTEK GS 2000 asigura o calitate fotografica crescuta si extinde aria de aplicatii a sectorului de mare format catre noi domenii. Pe acest utilaj se pot realiza tiparituri atat pe materiale din rola (hartie, banner, canvas, folie autocolanta) cat si pe placi rigide (alucobond plexiglass transparent si alb, sticla, PVC, etc.) GS 2000 este ideal pentru replica de arta, fotografie de detaliu sau display-uri POP de inalta definitie, precum si aplicatii traditionale sub forma de bannere si signalistica. Cu o viteza maxima de 189 mp/ora masina tipareste in 8 culori CMYK LcLmLyLk si Alb. Tiparul in 8 culori si cu alb ofera posibilitatea de a realiza tiparituri pe materiale pretentioase: folie transparenta, plexiglass transparent, materiale colorate, etc.

HP SCITEX XL 1500 este un printer de format mare ce utilizeaza cerneala real solvent, cu latimea de 3,4m ce ofera o calitate buna si productivitate sporita pe materiale flexibile. Viteza maxima de 118 metri patrati / ora, tipar in 4 culori, rezolutie reala de 370x370 dpi, ne ajuta pentru realizarea in timp scurt a lucrarilor de mari dimensiuni. Utilizarea cernelurilor HP Supreme 300 face posibil sa oferim o garantie pentru expunerea la exterior de minim 2 ani.

HP 9000 S este un printer foarte versatil ce foloseste cerneala low solvent, cu latimea de 1,6 m si ofera o calitate exceptionala pe materiale flexibile. Tiparul in 6 culori, la o rezolutie reala de 720x720 dpi, ne permite obtinerea unor rezultate exelente de tipar. Calitatea obtinuta se preteaza atat pentru aplicatii de interior cat si de exterior.

FORSSTROM TX 400 - este o masina de sudura pentru materiale din PVC care utilizeaza tehnologia CIF. – 2 BUC

KEENCUT EXCALIBUR – este un dispozitiv pentru debitarea materialelor rigide.

KEENCUT 3500 – dispozitiv pentru debitarea materialelor din rola.

FLEXA – laminator 1,6 m.

CAPSATOR AUTOMAT MLF – 2 BUC.

VERSALASER - MASINA DE GRAVAT LASER ne permite realizarea de gravuri, si debitari foarte precise.

MASINA DE GRAVAT MECANICA cu masa de 900x900 mm.

MASINA DE GRAVAT MECANICA cu masa de 3200x2200 mm este un utilaj care poate decupa si grava 3D o gama diversa de materiale: lemn, PVC, metal, alucobond, foamboard, burete, polistiren, etc. Cu ajutorul unor accesorii poate executa si operatiuni de biguire-stantare carton, decupare pe contur materiale rigide si din rola, marcare metale.

CUTTER PLOTTER GRAPHTEC FC 7000-130 realizeaza decuparea precisa si rapida a foliei autocolante.
Sorel